Betonslijpen

Theo Koenders

Floeri.nl is de specialist voor het onderhouden en herstellen van uw betonnen- of natuurstenen vloer

SLIJPEN VAN VLOEREN

Het slijpen van vloeren is werk voor een echte specialist. Floeri.nl is de specialist voor het onderhouden en herstellen van uw betonnen- of natuurstenen vloer. De problemen die kunnen ontstaan bij het onderhouden van een natuurstenen of betonnen vloer zijn uiteenlopend, zoals krassen, beschadigingen of vlekken. Daarnaast is de behandeling afhankelijk van het soort vloer dat u heeft. Wij hechten daarom waarde aan persoonlijk advies, gebaseerd op uw vloer.

STOFVRIJ SLIJPEN VAN UW VLOEREN

Hoogteverschillen en beschadigingen op uw betonvloer en natuurstenen vloer doen de pracht van uw vloer teniet. Door het slijpen van uw vloer kunnen we uw vloer weer volledig egaal maken. Met behulp van onze slijpmachine met diamantsegmenten verwijderen we een laagje van uw vloer. De hoeveelheid die wij van uw vloer slijpen is afhankelijk van de ernst van de beschadiging en het gewenste resultaat. Dankzij onze gespecialiseerde machines kunnen wij uw vloer slijpen zodat hij weer als nieuw is.

VLOEREN SLIJPEN EN BEWERKEN

Het egaal maken van de vloer vindt vaak plaats voor het polijsten en kan gezien worden als een voorbereiding op de afwerking. Behalve polijsten, is het ook mogelijk om de vloer te impregneren en verharden. Deze technieken geven de vloer haar glans terug en zijn bedoeld om kleine beschadigingen weg te werken.

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW VLOER BETEKENEN?

Om het mooiste resultaat te kunnen garanderen gebruiken we alleen de beste materialen. Zo bent u als klant verzekerd van een strakke en vlak geslepen vloer.

WANNEER VLOEREN SLIJPEN?

Verregende betonvloeren

Bij bevroren beton

Lijmresten verwijderen

Bitumen verwijderen

Verregende betonvloeren

Bij bevroren beton

Loslatende of verouderde coating verwijderen

het verwijderen van curing compounds

Verontreinigde betonvloeren

Bulten en oneffenheden uitvlakken

Spaanslagen van vlindermachine verwijderen

Voldoende mechanische hechting creëren

Bij te grof afgewerkte beton

Terrazzovloeren

Belijning verwijderen

Asfalt schuren