Polijsten

Theo Koenders

Polijsten

Haal nu het beste uit de vloer

Een betonvloer polijsten is een ideale vloerbewerking die beton sterk en duurzaam maakt. Het is een eenvoudige, maar geniale methode. Door de betonnen vloer te schuren en polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen we ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt. Daarvoor gebruiken we wel 5 tot 7 verschillende soorten schuurschijven met diamant van grof naar fijne structuur. Of het nu om showrooms, magazijnen, laboratoria of winkels gaat: Floeri.nl kan elke betonvloer polijsten zodat u er het beste uithaalt!

Kies de kosteneffectieve oplossing

In vergelijking met traditionele methoden voor betonnen vloeren bieden wij u met het polijsten van uw betonvloer meer waar voor uw geld. Het veredelde constructiebeton krijgt een onbeperkte levensduur. En dat terwijl u hetzelfde of zelfs minder betaalt dan voor traditionele vloeroplossingen. Tel daarbij de lage onderhoudskosten en de langere levensduur op en u begrijpt waarom het op de langere termijn een rendabel alternatief is. Als een ruwe betonvloer wordt geschuurd en tot slot gepolijst, is de vloer kant en klaar voor gebruik. Door het hoogwaardig polijsten is de vloer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Bovendien maakt u geen verwijderings- en egaliseringskosten als u later kiest voor vloerbedekking.

Kies voor de beste investering als het om uw vloer gaat: wij zorgen ervoor dat uw betonvloer een onbeperkte levensduur krijgt terwijl de kosten hiervan lager zijn dan bij traditionele vloeroplossingen. U profiteert bovendien van lagere onderhoudskosten!

Voor nieuwe en bestaande vloeren
Na oplevering kunnen we uw nieuwe vloer in vele kleuren compleet verzorgen, maar ook een bestaande vloer kunnen we bewerken naar uw wens. Het enige dat u hoeft te doen is de gewenste glansgraad aangeven. Daarna maken wij er de matte of glanzende vloer van die u wilt. Dat doen we al jaren voor showrooms, magazijnen, laboratoria en winkels. Bij Floeri.nl zit u dus goed voor het bewerken van betonvloeren!

Wilt u meer weten over het polijsten van uw betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van een betonvloer polijsten:

Kosteneffectief

De methode is kosteneffectief en functioneel

Antikras

Polijsten zorgt voor een antikras- en antislipfunctie, ook als vloer nat is

Reinigen

Eenvoudig te reinigen en een eindeloze levensduur

Levensduur

60% lagere kosten op algehele levensduur dan traditionele vloeroplossingen

Projecten