Traprenovatie

Theo Koenders

Wilt u eerlijk advies?

Geef uw trap weer een nieuw leven

Trappen bekleden met  PVC stroken is ontzettend populair. In tv-programma’s, blogs en magazines zie je de traprenovatie terug. Het fijne van een traprenovatie door Floeri.nl is dat je niet zelf aan de slag hoeft. Jij kiest wat je wil

Traprenovatie heeft als voordeel dat je in een handomdraai een nieuwe trap hebt. Je hoeft dus niet een nieuwe trap te laten plaatsen met al het hak- en breekwerk dat daarbij komt kijken. Bovendien is de trap na een traprenovatie van Floeri.nl extra stil door een goede geluiddemping en veilig door een goede antislip (R10) toplaag. PVC strook met een houtdessin of betonlook en laat je trap naadloos aansluiten op je nieuwe of bestaande vloeren. 

De trap zweert bij tapijt

Trappen en tapijt zijn al heel lang hele goede vrienden. Tapijt op de trap heeft dan ook behoorlijk wat voordelen ten opzichte van een harde vloer op de trap.


De voordelen van tapijt op de trap
Een trap moet er mooi uitzien, maar bovenal ook veilig, slijtvast en stil zijn. Tapijt geeft stroef- en zachtheid tegelijk. Bovendien zijn er zoveel slijtvaste tapijtsoorten dat deze jarenlang meegaan, zelfs op een druk belopen trap. Dat tapijt voor de minste decibellen zorgt bij het traplopen dat weten we eigenlijk allemaal wel. Kortom, tapijt krijgt een welverdiende podiumplek in de categorie ideale trapbekleding.

Beton Ciré Trappen

Vanwege de uniek combinatie van hardheid met elasticiteit is Beton Ciré uitermate geschikt als trapafwerking.De antislipklasse R9 voorkomt uitglijden en maakt uw trap slijtvast en krasvast.

De afwerking met 2 komponent Boncreat PU of de Boncreat Ecosealer zorgt voor een uitstekende vlekwering.
Met Beton Ciré wordt uw trap een echte blikvanger in woning of bedrijf
Beton ciré is geschikt voor zowel open als dichte trappen in nieuwbouw en bestaande woningen.

Trappen kunnen ook worden uitgevoerd in onze specials. Zoals Metal Stuc of Boncreat Glamour

Trap Beton cire

Het is een natuurproduct in alle kleuren te verkrijgen

Trap tapijt

Tapijt geeft stroef- en zachtheid tegelijk

Trap PVC

Het is slijtvast en gemakkelijk schoon te houden

Trap Vinyl

Het is makkelijk en naadloos te verwerken

Projecten